ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Το σύγχρονο ίντερνετ έχει γίνει απαραίτητο συστατικό για την ολοκλήρωση μιας επιχείρησης. Πλέον στο διαδίκτυο, μπορούμε να κάνουμε πράγματα τα οποία στο παρελθόν δεν ήταν δυνατά, όπως το να είμαστε σε άμεση επαφή με γνωστούς, να κάνουμε μια online κράτηση σε ένα ξενοδοχείο ή να κάνουμε μια online πληρωμή σε κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα. Με την χρήση σύγχρονων και ολοκληρωμένων συστημάτων, στην εταιρεία «Ανάπτυξις Πληροφορική» παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, ικανές να καλύψουν τις ανάγκες του σύγχρονου διαδικτύου, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε μια υπεύθυνη και επαγγελματική παρουσία στο διαδικτυακό χώρο.

Εάν η επιχείρηση σας δεν βρίσκεται στο διαδίκτυο, τότε η δουλειά σας θα ξεμείνει από δουλειά -Bill Gates

Η ιστοσελίδα σας καθημερινά ανταγωνίζεται χιλιάδες άλλα sites στις μηχανές αναζήτησης ή search engines, όπως το Google, Yahoo κλπ. Οι Μηχανές Αναζήτησης είναι πολύτιμη πηγή νέων επισκεπτών προς το site σας και δεν μπορείτε να τις αγνοήσετε εύκολα.

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, έχει πολλά πλεονεκτήματα και αποσκοπεί στο να σας βρίσκει κάποιος στις μηχανές αναζήτησης όταν ψάχνει κάτι σχετικό με την επιχείρηση σας.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται μέσα στα 10 ή το πολύ μέσα στα 20 πρώτα αποτελέσματα στο Google ή σε άλλη μηχανή αναζήτησης. Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, αν η ιστοσελίδα μιας επιχείρησης δεν εμφανίζεται στα πρώτα 5 αποτελέσματα, τότε χάνει το 50% των υποψήφιων πελατών της, ενώ η απώλεια φτάνει το 90% αν δεν φαίνεται στα πρώτα 10 αποτελέσματα.

Η προώθηση ιστοσελίδων στις Μηχανές Αναζήτησης δεν είναι κάτι απλό και σε πολλές περιπτώσεις είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει, ειδικά αν οι επισκέπτες ψάχνουν για κάτι πολύ γενικό, όπως για παράδειγμα «Ελλάδα» ή «Αθήνα».

Ωστόσο, αν οι απαιτήσεις σας είναι πιο λογικές, τότε εφαρμόζοντας τις αρχές του SEO στην ιστοσελίδα σας, έχετε αρκετές πιθανότητες να τη δείτε να ανεβαίνει στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Ανάλυση της ιστοσελίδας σας για τη προώθηση της στις μηχανές αναζήτησης

  • Ξεκινάμε εντοπίζοντας τις κατάλληλες λέξεις – κλειδιά για το αντικείμενο της επιχείρησης σας, ή της ιστοσελίδας σας γενικότερα.
  • Σας προσφέρουμε μια λεπτομερή αναφορά της θέσης της ιστοσελίδας σας στις Μηχανές Αναζήτησης (Google, Yahoo, MSN) για τις λέξεις-κλειδιά που σας ενδιαφέρουν (Search Engines Ranking Report).
  • Σας προσφέρουμε λεπτομερή αναφορά για άλλα sites που έχουν link προς το δικό σας (Link Popularity Report).
  • Αναφορά ανταγωνισμού για τις λέξεις-κλειδιά που σας ενδιαφέρουν (Competition Report).
  • Εκτίμηση της σχεδίασης του site σας και εύρεση προβλημάτων, που ίσως παρουσιάζονται στις σελίδες του (Design Report).
  • Σύνταξη πρότασης με τις απαραίτητες διορθώσεις στην ιστοσελίδα σας για την προώθηση της στις Μηχανές Αναζήτησης.

Την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε μία μηχανή αναζήτησης, ψάξτε για την δική σας ιστοσελίδα. Τι λέξεις πρέπει να ψάχει κάποιος που θα πρέπει να τον φέρουν στην δικιά σας ιστοσελίδα; Είναι η ιστοσελίδα σας στη λίστα αυτών των αποτελεσμάτων;

Το SEO ειναι το εργαλείο που μπορεί να διασφαλίσει ότι η ιστοσελίδα σας θα βρίσκεται οσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή των αποτελεσμάτων σχετικής αναζήτησης.

Χωρίς το SEO θα είναι σαν αυτοί οι πελάτες να περνάνε έξω από το μαγαζί σας χωρις να ξέρουν ότι βρίσκεστε εκεί.

Για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, χρησιμοποιούμε τα πιο πρόσφατα frameworks από γλώσσες προγραμματισμού. Για τις ιστοσελίδες, τα ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop) και τις διαδραστικές online εφαρμογές (π.χ συστήματα κρατήσεων) χρησιμοποιούμε τις τελευταίες εκδόσεις συστημάτων CMS, κάνοντας κάθε φορά χρήση όποιου ανταπεξέρχεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Οι ιστοσελίδες μας, πληρούν επίσης τις προδιαγραφές WCAG 2.0, οι οποίες είναι αναγκαίες για έυκολη πρόσβαση από άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ), σύμφωνα με τις «Οδηγίες για την Προσβασιμότητα του Περιεχομένου του Ιστού (2.0)», όπως αναφέρονται στην σελίδα W3C.

Το Internet Marketing συνδυάζει τις δημιουργικές και τις τεχνικές πτυχές του διαδικτύου όπως τον σχεδιασμό, την διαφήμιση, και την ανάπτυξη. Το Marketing μέσω διαδικτύου περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες Marketing μέσω των μηχανών αναζήτησης, search engine optimization (SEO), διαφημίσεις με banner σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες, email marketing, mobile advertising, και στρατηγικές Web 2.0.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ,

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ.