Η εταιρεία «Όμιλος Ανάπτυξις» με έδρα την ‘Ηπειρο δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της Ελληνικής Επικράτειας. Είναι μια νέα εταιρεία που ιδρύθηκε από καταξιωμένα στελέχη της Πληροφορικής με κοινό όραμα και στόχο, την παροχή και προώθηση της Πληροφορικής, των Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και του Ψηφιακού Πολιτισμού. Σκοπός μας είναι να συμβάλλουμε αποτελεσματικά στον εκσυγχρονισμό και στην ανάπτυξη των πελατών μας, με την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, σύγχρονων συστημάτων και ολοκληρωμένων λύσεων.

Η εταιρεία «Όμιλος Ανάπτυξις» αξιοποιεί την τεχνολογία και τεχνογνωσία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια από μία ομάδα υψηλά καταρτισμένων επαγγελματιών. Επικεντρώνεται στη συνεχής ανάπτυξη των προϊόντων της με στόχο να είναι πάντα μπροστά από την αγορά και να εξασφαλίζει το καλύτερο για τους πελάτες της. Φιλοσοφία μας είναι να καλύψουμε με ολοκληρωμένες  λύσεις τις επιχειρηματικές ανάγκες των συνεργατών μας, επιδεικνύοντας στρατηγικές και προτάσεις  με τον πληρέστερο και αναλυτικότερο τρόπο.

Η εταιρεία «Όμιλος Ανάπτυξις» απαρτίζεται από στελέχη ικανά να ανταποκριθούν στις ανάγκες της αγοράς, με πολυετή εμπειρία, γνώση και άριστη τεχνολογική και επιστημονική κατάρτιση. Η επιλογή του προσωπικού έχει γίνει μέσα από μία καλά σχεδιασμένη διαδικασία που αναζητά και εντοπίζει ανθρώπους με ισχυρό γνωστικό υπόβαθρο, άριστα τυπικά προσόντα, ικανότητα και δημιουργικότητα, ευελιξία και εφευρετικότητα, πειθαρχία και πρακτικότητα. Ανθρώπους που είναι σε θέση να μεταφέρουν τη γνώση και την εμπειρία τους προς όφελος των πελατών.

Υιοθετώντας υψηλά ποιοτικά κριτήρια, η εταιρεία «Όμιλος Ανάπτυξις» απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του Internet και της online διαφήμισης και να τις μετατρέψουν σε ένα από τα πιο σημαντικά επιχειρηματικά τους εργαλεία. Η εταιρεία παρέχει σύγχρονες, ευέλικτες και φιλικές υπηρεσίες ψηφιακής επικοινωνίας, εξειδικευμένες λύσεις και εφαρμογές που προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε πελάτη, όσο σύνθετες και αν είναι. Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών βασίζεται στον υψηλό δείκτη οργάνωσης και την σημαντική εμπειρία που έχουμε αποκτήσει μέχρι τώρα, καθώς και στον ευέλικτο και φιλικό τρόπο λειτουργίας που έχουμε υιοθετήσει.

Προκειμένου να καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο, όλες τις ανάγκες των πελατών μας, τα καταξιωμένα στελέχη μας είναι σε θέση να σας προσφέρουν μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Βρισκόμαστε στην διάθεση σας για όλες τις τεχνολογικές σας δραστηριότητες.

Σύγχρονες τεχνοτροπίες για το σύγχρονο διαδίκτυο
Με την χρήση των πιο σύγχρονων εργαλείων, εγγυούμαστε την καλύτερη δυνατή λειτουργεία της διαδικτυακής σας παρουσίας.
ll
Σύγχρονο Design
Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες με σύγχρονο design και υψηλές προδιαγραφές development, για το σύγχρονο διαδίκτυο.
Διαδραστικές λύσεις.
Δημιουργούμε εφαρμογές και λογισμικό συμβατό με όλες τις σύγχρονες συσκευές, προσφέροντας λύσεις μέσω διαδραστικότητας.
Τεχνική Υποστήριξη
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η τελειότερη μηχανογράφηση όπως και η ιδανικότερη ιστοσελίδα είναι ελλειπής χωρίς σωστή και τακτική συντήρηση και τεχνική υποστήριξη.

Είμαστε εδώ για να αναβαθμίσουμε την ηλεκτρονική μορφή της επιχείρησης σας

Μέσω δημιουργικών Ιδεών, Καινοτομίας και Υπευθυνότητας.